Leerlingen

Bent u op zoek naar de perfecte rijschool?
Er is genoeg aanbod, maar het blijft altijd een lastige keuze. Onderstaande ervaringen overtuigen u wellicht om te kiezen voor Autorijschool Gert Doek.

Aniek van Leening
Ik heb een fijne lestijd gehad. Zou het iedereen aan raden. de lessen waren fijn en heel leerzaam. Dankzij Mariska en haar geduld heb ik mijn rijbewijs gehaald.

Elise Oudijk
Super fijne en leerzame lessen gehad! Per week wordt gekeken naar de planning om te lessen. Erg fijn als je nog op school zit en een flexibel rooster hebt.

Zeb Biever
Na 13 lessen in een keer geslaagd. Super fijne manier van les geven en ik heb hier met veel plezier mijn lessen gevolgd!

Anoek van der Bijl
Ik heb een geweldig leuke tijd gehad met lessen. Vandaag in 1x geslaagd na 33 lessen. Heel erg bedankt!

Fabian Deijl
Gister geslaagd voor mijn rijbewijs! Rijschool Gert Doek is echt een aanrader, de lessen waren erg goed, zowel leuk als leerzaam. Bedankt!!

Faye van Beek
Ik stapte altijd met super veel plezier in de lesauto, super bedankt voor alle fijne en gezellige ritten! Ik ga het gewoon missen!

Jantine Hooghwerff
Ik zou iedereen deze autorijschool aanraden. Beide instructeurs hebben er echt voor gezorgd dat ik veilig de weg op kan!

Daniël Mol
Ik heb de rijlessen bij Mariska als plezierig ervaren. Als er verbeteringen nodig waren, dan werd daar voldoende aandacht aan besteed. Ik voelde mij op m’n gemak, ook in moeilijke situaties. Als ik vragen had, gaf zij daar een duidelijk antwoord op. Deze vragen werden beantwoord door haar door het opzoeken van zo’n situatie. Daarnaast nam ze de tijd voor mij om dit dan goed onder de knie te krijgen. Dat heeft mij enorm geholpen. Zeker aan te raden!

Mariska Ploegman
Dankzij de mega gezellige lessen, bij zowel Gert als Mariska, in 1 keer geslaagd! Deze rijschool is echt voor iedereen een aanrader ;) Heel erg bedankt voor alle fijne en gezellige lessen!!

Elise Henrich
Super rijschool! Ik ben in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs, dankzij de leuke en fijne lessen.

Pieter Kraaijeveld
Deze rijschool is echt aan te raden. Gert en Mariska hebben mij allebei goede en leerzame lessen gegeven waardoor ik goed voorbereid mijn praktijkexamen kon doen en in één keer geslaagd ben!

A. Schipper
Top begeleiding gekregen om in 1 keer mijn rijbewijs te halen. Bedankt voor alle goede lessen!

Joep Roobol
Ik heb bij Gert gelest, ik heb in 1x mijn rijbewijs gehaald. Ik heb veel geleerd en ga nu met veel vertrouwen de weg op. Ik raad Gert en Mariska voor iedereen aan.

Liza Smit
Ik heb hele fijne lessen gehad bij Gert voornamelijk. Heeel gezellig heeel leerzaam en vooral duidelijk haha Bij maris is het heel gezellig en wat rustiger als met Gert. Ik zal nooit vergeten hoe hard Gert kan schreeuwen als je naar de pook kijkt ????. Allebei geweldige mensen die je echt iets willen leren! en in 1 keer geslaagd !!! Ik raadt iedereen aan bij Gert Doek te lessen. Bedankt Gert en Maris !

Max
Goede rijschool. In 1x geslaagd.

Tjitske Ronner
Ik ben bij Gert gaan rijden nadat ik was verhuisd naar de Hoeksche Waard. Eerst reed ik bij een andere rijschool in Putten. Daar had ik al 2 examens afgelegd en achteraf ben ik blij dat ik daarvoor ben gezakt. Gert vond namelijk dat ik daar nog niet klaar voor was en dat ik heel veel dingen verkeerd had aangeleerd. Dat merkte ik wel toen ik in Rotterdam reed. Gert heeft me met bloed, zweet en tranen in een krappe 3 maanden zowat alles opnieuw aangeleerd en nu heb ik in 1x m'n examen gehaald. Woop Woop!

Heel erg bedankt Gert! Zonder jou was het niet gelukt!

Marshano Blanken
Ik kwam binnen bij Gert en Mariska als een ongeleid projectiel zonder structuur maar al snel hebben ze mij het rijden juist aangeleerd En kon ik mijn examen positief afronden

Martijn van sluijs
Mijn ervaring bij Gert doek is erg leuk en vooral erg leerzaam. Goede rij instructeurs en goede duidelijke uitleg. Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn praktijk examen dankzij de hulp van Gert en Mariska

Danella Kers
Ik heb merendeels gelest bij Mariska maar ik kan zeker zeggen dat het een geweldige rijschool is! Ze geven je veel aandacht op de plekken waar het nodig is en zijn geduldig. Ook geven ze je genoeg tijd en plannen ze pas je examen als ze zeker weten dat je het kan, hierdoor heb ik het in 1 keer gehaald. Zeker een aanrader dus :)

Manuel Troost
k ben de allereerste keer geslaagd voor mijn praktijkexamen met 30 lessen door de fijne en leerzame lessen van gert en mariska.

Bjorn Storm
Super leuke lessen gehad bij Mariska, Rijbewijs in 1x gehaald!

Julian
Vanaf mijn eerste rijles heb ik gemerkt dat je bij Gert & Mariska niet allen je rijbewijs haalt maar ook echt leert rijden. Het is altijd gezellig in de auto en er worden goede gesprekken gevoerd. Het geduld van de twee is eindeloos, ze blijven je net zolang corrigeren tot je het echt onder de knie hebt. Ze nemen de tijd voor je en dat merk je echt terug in je zelfverzekerdheid wanneer je alleen de weg op gaat.

Lisanne in 't Veld
Ik heb van zowel Gert als Mariska les gehad en ze zijn toppers. Ik kwam zelf van een andere rijschool, waarbij ik me tijdens examens steeds niet goed voorbereid voelde en verkeerde dingen heb geleerd. Met de overstap naar Gert Doek heb ik de juiste keuze gemaakt; ze weten wat je nodig hebt en ondanks dat ik een lastige leerling was, ben ik door de leuke en leerzame lessen geslaagd. Ik ben alleen maar positief en kan deze rijschool je zeker aanraden! Gert en Mariska, bedankt voor alles :)

Jarl Brand
Ik heb met veel plezier rijlessen gevolgd en ik heb er veel van geleerd. Ik zou het iedereen aanraden.

Jeroen Douw
De lessen bij Gert en Mariska raad ik iedereen aan. Mariska besteedt tijdens de lessen altijd nog wat extra aandacht aan theorie. Gert geeft weer op zijn eigen manier les en leert je de situaties goed zelf op te lossen. Ook zorgde Gert ervoor mij elke week te laten rijden op tijdstippen wanneer het mij roostertechnisch uitkwam. Nu ben ik net als mijn zus in 1x geslaagd bij autorijschool Gert Doek. Heel erg bedankt voor alle lessen Gert en Mariska!

Rick den Hollander
Ik wil Gert en Mariska bedanken voor de vele leuke lessen. Dankzij de gezelligheid en de leerzame lessen ben ik met 20 lessen in 1 x geslaagd. Ik kan het iedereen aanraden.

Jady Garos
Ik wil Gert ontzettend bedanken voor alle fijne en leerzame lessen! Ook Mariska wil ik bedanken voor de paar erg leerzame lessen die ik bij haar heb gehad. Ik kijk er erg fijn op terug. Gert had altijd veel geduld met me en ik voelde me altijd op mijn gemak. Ook was het altijd erg gezellig in de auto, wat echt bij draagt aan het leren autorijden vind ik. Ik raad deze rijschool aan iedereen aan

Scott Knape
Ik vond de lessen altijd super leuk en heel erg gezellig! Altijd een babbeltje kunnen maken en met plezier kunnen leren rijden. 23 lessen en in 1x geslaagd. Heel erg bedankt voor de gezellige tijd!

Sharon van Steenselen
Ik wil Gert en Mariska heel erg bedanken voor de gezellige en waardevolle lessen die ik van ze heb gekregen. Twee hele leuke en goede rij-instructeurs die erg betrokken zijn met je en het beste met je voor hebben. De rijlessen zijn leuk, gezellig en zeer leerzaam. Het eindeloze geduld dat ze je bieden tijdens de les en de rit naar je rijbewijs toe. Het is een rijschool die je goede feedback geeft ze leggen geen hoge druk op je en leren je alles stapsgewijs en op jouw tempo. Ik wil autorijschool Gert Doek daarom ook aanraden als rijschool voor iedereen.

Stan de Bruin
Zelfs ik heb mijn rijbewijs in één keer kunnen halen door Rijsschool Gert Doek, bedankt voor de leerzame lessen en de fijne samenwerking ! ;) Was lachen.

Niels Mos
Fijne rijschool, snel en effectief lessen, laten je pas afrijden als je klaar voor bent zodat je in een keer slaagd! Inplannen gaat altijd makkelijk en is flexibel zodat je elke week kan lessen.

Kristel de Vries
Ik heb voornamelijk les gehad van Mariska, maar Gert en Mariska zijn allebei twee hele leuke en goede rij-instructeurs die erg betrokken zijn en het beste met je voor hebben. De rijlessen zijn leuk, gezellig en leerzaam. Maar voor mij was toch wel het belangrijkste het eindeloze geduld dat beiden met je hebben tijdens de les en de rit naar je rijbewijs toe. Bedankt voor de leuke lessen en het daardoor slagen voor mijn rijbewijs.  Ik raad de rijschool Gert Doek aan, aan iedereen die opzoek is naar een goede en leuke rijschool!

Maud de Bruin
Hartstikke fijne mensen! Ik heb veel gelachen en veel geleerd. Heel erg bedankt Gert en Mariska :)))

Senna Troost
Ik kijk zeer positief terug op de lessen. Het waren altijd leuke lessen en hij heeft me veel geleerd.

Anne v.d. Hoek
Ik wil Gert en Mariska heel erg bedanken voor de leuke en waardevolle lessen die ik heb gehad (ik hoop natuurlijk dat dit ook wederzijds was). Ik ben de derde uit ons gezin die bij jullie geslaagd is en we hebben alle drie met veel plezier van jullie genoten. Bij deze raad ik deze rijschool zeker aan iedereen aan.

Gauti Noordermeer
Ik zou Auto Rijschool Gert Doek iedereen aanraden. Naast de gezelligheid in de auto krijg je feedback waar je echt wat aan heb. Leren Gert & Mariska je stapsgewijs autorijden op het tempo wat bij je past. Waardoor je goed voorbereid je rijexamen in gaat.

Vincent Kok
Eindelijk dat kaartje binnen. En dat allemaal door de Doekies . Echt een top rijschool zonder hun was het niet gelukt. Ik was een lastige leerling maar ze bleven doorzetten. In kort fijne rijschool en zeker aanrader.

Michelle Reedijk
De lessen waren altijd gezellig en veel geleerd. Door alle tips die ik van Gert heb gekregen ben ik in een keer geslaagd. Het is een top rijschool zeker een aanrader.

Wessel de Kievit
Ik heb bij Gert en Mariska hele leuke, gezellige maar vooral leerzame lessen gehad. Gert was erg persoonlijk, vroeg vaak hoe het ging, en weet precies wat zijn leerlingen nodig hebben. In één keer mijn rijbewijs gehaald en ik kan hun alleen maar aanbevelen

Amber Langstraat
De lessen bij Gert en Mariska waren altijd erg leerzaam en gezellig. Ze leggen alles duidelijk uit, waardoor je goed voorbereid je examen in gaat. Ik kan de rijschool zeker aanraden! Heel erg bedankt voor de fijne lessen!

Ezra Reedijk
Ik vond de lessen altijd erg gezellig en leerzaam. Ik ben alleen maar positief. Dankzij Gert Doek heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! :) Ik raad het iedereen aan om bij autorijschool Gert Doek te komen rijlessen. Heel erg bedankt!

Bas van de Vijver
Autorijschool Gert Doek is een enorm leuke rijschool. Ik heb het er enorm naar mijn zin gehad met zowel Gert als Mariska (rijinstructeur en rijinstructrice). Echter gaat het vooral om wat je leert tijdens deze lessen. Ook dit zit wel goed, ik ben namelijk in 1x geslaagd aangezien ik veel heb geleerd tijdens de lessen zelf. Persoonlijk heb ik in de periode dat ik heb gelesd dus veel geleerd en het enorm naar mijn zin gehad.

Vera Kruithof
Gert en Mariska zijn toppers!! Zij weten precies hoe ze je op je gemak moeten stellen en geven duidelijk aan wat er van je verwacht wordt. Ze zijn serieus en professioneel, maar het is altijd gezellig! Ik ga het lessen bijna missen :) Mij hebben ze veel zelfvertrouwen gegeven en nu mag ik, na in 1x geslaagd te zijn, vele kilometers gaan maken. Nogmaals bedankt!

Sam Bruins
Ik heb met veel vertrouwen leren rijden bij Gert. De lessen waren altijd gezellig maar ook serieus wanneer nodig. Gert heel erg bedankt!

Fleur Nootenboom
Ik heb superfijn gelest bij Gert en Mariska. Het was altijd gezellig en ze kunnen beide goed inschatten hoe ze met iedereen moeten omgaan. Daarnaast proberen ze altijd tijd voor je vrij te maken. Heel erg bedankt voor alles!

Katinka Hoek
Ik ben begonnen met lessen bij Gert en uiteindelijk afgewisseld tussen Gert en Mariska. Beide leggen ze alles goed en rustig uit zodat jij uiteindelijk zo goed mogelijk voorbereid bent op je examen. Ook proberen ze echt elke week tijd voor je te maken. Gert en Mariska bedankt voor alle gezellige lessen!

Koen Vieveen
Gert en Mariska, Harstikke bedankt voor deze leuke, fijne, leerzame autorijlessen. Ik heb veel geleerd bij jullie in de auto persoonlijk als zowel op het gebied van auto rijden, altijd in voor een lolletje en een goeie discussie ; ) goed en genoeg uitleg, zeker een aanrader om te lessen voor je rijexamen. Wederom ben ik ook in 1x geslaagd! Gert en Mariska, Bedankt voor jullie geduld en tijd, het gaat jullie goed!

Lisenka de Rave
De lessen van Gert en mariska heb ik altijd als gezellig en leerzaam ervaren. Je wordt zo vlot mogelijk voorbereid op echt goed en veilig autorijden en niet alleen je examen halen. Zeker aan te raden!

July Brouwer
Mijn ervaringen van het lessen bij Gert Doek. Ik heb veel geleerd in de afgelopen tijd. Ik was erg blij dat ik elke week kon lessen. Ook op vroege tijdsstippen. Ook tijdens de lessen kreeg ik duidelijke aanwijzingen. En een fijne auto. Bedankt voor de fijne lessen Gert en Mariska

Kim van Beest
Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald dankzij de goede en fijne hulp van Gert en Mariska. Ze leggen alles goed en rustig uit en nemen echt de tijd voor je, bovendien is het altijd gezellig in de auto!

Sterre van der Hoeven
Ik heb mijn tijd bij Gert en Mariska, prettig ervaren. Ik ben begonnen bij Gert en heb daarna een makkelijke overstap gemaakt naar Mariska. Ze hebben allebei een eigen manier van uitleggen. Heel fijn. Ik ben ze enorm dankbaar voor alle uurtjes!

Lucas Zuurmond
Ik heb dankzij de supergoede en ook gezellige rijlessen van Gert in 1 keer mijn rij-examen gehaald. altijd heb ik het leuk gehad.

Sabine Groenendijk
Ik heb de rijlessen altijd als heel gezellig en leerzaam ervaren! Doordat ze veel ervaring hebben met verschillende leerlingen, kunnen ze de lessen goed afstemmen op wat het beste werkt per leerling. Dit vond ik heel fijn! Ik heb zo in 1 keer mijn examen kunnen halen. Ik kan de rijschool zeker aanraden! Heel erg bedankt!

Senna de Vreede
Ik raad autorijschool Gert Doek zeker aan! Ik heb bij zowel Gert als Mariska gelest en zij hebben mij enorm goed voorbereid voor het rijexamen. De lessen waren altijd harstikke gezellig en je krijgt goede feedback. Ik kan nu veilig en zelfverzekerd de weg op. Gert en Mariska, heel erg bedankt!

Lauren Punt
Je stapt de rode auto voor het eerst in als je nog maar net weet waar je gas, rem en koppeling zitten en voordat je het weet mag je je rijbewijs ophalen bij het gemeentehuis. Dat komt allemaal door Gert en Mariska. Ik begon bij Gert en ging later naar Mariska, allebei echt toppers! Zeer leerzame lessen maar ook heel gezellig, echt een aanrader dus!

Jenna van der Spek
Voor de beste maar ook gezelligste rijlessen moet je bij rijschool Gert Doek zijn. Je wordt zo goed mogelijk voorbereid op het afrijden zodat je er ook echt klaar voor bent als het zover is. Gert en Mariska bedankt voor alles!

Marilyn Mijnlieff
Ik kan iedereen autorijschool Gert Doek aanbevelen. Gert en Mariska hebben mij goed begeleid, je krijgt een goede basis zodat de verdere lessen voorspoedig gaan. Hartelijk Bedankt!!

San-Loiza Ploegman
Ik heb sinds een week mijn rijbewijs gehaald bij rijschool Gert Doek, toen ik begon met lessen gaf Gert mij les, maar na een paar lessen ging Maris mij les geven. Dit besluit werd gemaakt omdat Gert voor je denkt wat het efficiëntst voor je werkt en dit was Mariska. De lessen waren altijd super gezellig, leerzaam, persoonlijk en veilig. Ik werd uitgedaagd door dingen die ik moeilijk vond en kreeg de mogelijkheid om aan te geven waar ik aan wou werken. Ik heb veilig leren auto rijden en daar ben ik erg blij mee. Ik heb een fijne tijd bij jullie gehad en zal de lessen niet snel vergeten.

Davy Rijsdijk
Rijschool Gert Doek is een echte aanrader. Boven het feit dat Gert en Mariska aardige mensen zijn, geven ze goede feedback waar je echt wat aan hebt. Zodat je voor de eerstvolgende les een plan voor jezelf kan maken waaraan gewerkt kan worden.

Danique de Weerd
In een drukke tijd heeft rijschool Gert Doek mij nog een plek kunnen bieden om bij hun te lessen. De rijlessen die ik heb gehad waren zeer leerzaam en was ik met stappen vooruit gegaan. Door de instructeurs van Gert Doek ben ik door de goede en leerzame rijlessen met vlag en wimpel geslaagd en heb ik mijn rijbewijs!! Rijschool Gert Doek raad ik zeker aan omdat de instructeurs duidelijk en vriendelijk zijn en jou leren op jou niveau te kunnen auto rijden en rijbewijs te halen!!

Marieke van Iperen
Ik heb zowel van Gert als Mariska les gehad en beiden gaven positieve feedback in een hele fijne en persoonlijke sfeer. Bij deze rijschool ben je verzekerd dat je goed voorbereid en met zelfvertrouwen je examen ingaat, waardoor ik in 1 keer ben geslaagd! Heel erg bedankt voor de leerzame en gezellige lessen! Ik zou autorijschool Gert Doek aan iedereen aanraden!

Junior van Esch
Ik zal zeker autorijschool Gert Doek aanraden niet alleen leerzame lessen maar ook gezellig in de auto. Naast een serieuze les met uitleg als je iets niet weet is het ook zeker gezellig in de auto

Tom Hollaar
Ik ben in een keer geslaagd dankzij Autorijschool Gert Doek en ben hier ook super blij mee! Vond het altijd gezellig en elke rijles was super leerzaam ik raad deze rijschool dan ook aan als je gaat beginnen met rijlessen.

Sem Beljaars
Al vanaf de eerste les wist ik dat ik bij autorijschool Gert Doek goed zat. Ik heb vanaf het begin bij Mariska gelest, en ik vond de rijlessen altijd leuk en gezellig. Je wordt erg goed voorbereid op je examen en je kan er zeker van zijn dat je je rijbewijs haalt met deze rijschool. Zeker een aanrader dus!

Ard de Bruijn
Een goede rijschool waarbij je zeker kan zijn dat je goed voorbereid bij het CBR zal staan. Het is dan wel een duurdere rijschool, maar bij Gert en Mariska is dit het zeker waard!

Anne-Linde Hummel
Ik kan de autorijsschool Gert Doek zeker aanraden. Gert en Mariska zijn beide ervaren instructeurs die je goed en veilig leren autorijden. Zelfs als je een keer je dag niet hebt, weten ze er samen met jou iets van te maken. Je wordt goed voorbereid op het examen, alles wat je moet weten wordt geoefend, laten zien of verteld. Mocht je dan toch nog vragen hebt, kun je die altijd aan hen stellen. Ik heb genoten van de gezelligheid die er altijd was tijdens de lessen. Als je je rijbewijs wilt halen, moet je bij Gert Doek zijn!

Ayu van t Hof
Harstikke bedankt voor de fijne lessen en gezelligheid. Ik heb heel veel geleerd. Especially for Mariska! I have always worried that I can’t communicate with her in the first place since i have been only a year in the Netherland when i begon with the lesson. But it was always nice chatting with you during the lesson. Nederlands is niet altijd moelijk haha. Thank you for Gert en Guus too! Ik raad rijschool Doek zeker aan!

Evi Westerweele
De lessen bij Gert heb ik ervaren als gezellige, leuke en leerzame lessen. Voordat ik begon met autorijles had ik nog nooit eerder achter het stuur gezeten, maar Gert heeft mij in 36 lessen geleerd hoe je goed, veilig en ontspannen moet rijden op de weg. Ik heb mijn praktijk examen dan ook in 1 keer gehaald.

Danique van Rutten
Auto rijschool Gert Doek is echt een aanrader! Je word goed geholpen en er word tijd voor je gemaakt. Elke week vragen ze wanneer jou beschikbaarheid is. Ookal heb je maar 1 dag wat je door kan geven ze maken een planning zodat jij toch kan lessen per week. Voor een gezellig ritje in de auto en toch leren auto rijden. Raad ik het aan om bij Gert Doek je rijbewijs te halen.

Jolijn den Tuinder
Bij Gert en Mariska heb ik ontzettend leuke en leerzame lessen gehad, ik keek er elke week weer naar uit. Ze hebben mij geleerd hoe ik zelfstandig en veilig kan autorijden en ze stellen je altijd op je gemak tijdens de rijlessen. Gert doet altijd zijn best om op jouw gewenste dag en tijd de rijles te plannen. Hoewel ik zelf niet altijd het vertrouwen erin had, hebben ze beiden mij het vertrouwen gegeven met als resultaat dat ik in 1x ben geslaagd!! Ik ben super blij dat ik voor rijschool Gert Doek heb gekozen en raad het iedereen aan. Dankjewel voor de rijlessen Gert en Mariska!

Lian van de Panne
Het zijn leuke instructeurs en geven goeie en leerzame lessen. Ze denken ook heel erg met je mee en helpen je waarbij nodig is. Super bedankt voor de rijlessen waardoor ik nu mijn rijbewijs heb!

Giovanni van der Hoek
Goede rijschool, handige planning en denken met je mee. Echt een aanrader!!

Julia van Welij
Hele gezellige lessen bij zowel Gert als Mariska gehad en in 1x geslaagd! Het inplannen van de lessen ging altijd heel gemakkelijk. Ze zorgen ervoor dat je binnen korte tijd met veel zelfvertrouwen zelfstandig de weg op kan. Super bedankt voor de leerzame lessen, ik kan deze rijschool zeker aanraden!

Fleur van Vark
Ik ben afgelopen maandag in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs voor de auto. Dankzij autorijschool Gert Doek heb ik zelfstandig en veilig leren rijden. Gert en Mariska hebben beide goede kwaliteiten en werken uitstekend samen on je zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Ik heb altijd erg veel plezier gehad tijdens het lessen ! Daarom raad ik Autorijschool Gert doek echt aan iedereen aan.

Tygo Langenberg
Ik raad deze rijschool erg aan omdat ik het erg naar mijn zin heb gehad en ook nog eens in 1x ben geslaagd voor mijn rijexamen, ook erg leuk dat ik een bosje bloemen kreeg nadat ik mijn rijbewijs heb gehaald!

Angeline Oudijk
De rijlessen bij Gert en Mariska heb ik als zeer prettig ervaren. Naast de gezelligheid in de auto doen ze echt keihard hun best om je snel aan een rijbewijs te helpen als je er klaar voor bent!

Roderik Elenbaas
Het team van autorijschool Gert Doek is altijd aardig en vrolijk en zal mensen nooit wat kwaad doen. De lessen en tijden waren altijd heel flexibel en heel erg leuk. Ik raad het iedereen aan en zal ze veel geluk wensen in de toekomst met hun rijschool!

Floor Jongenotter
De rijlessen bij Gert en Mariska heb ik als erg prettig ervaren. Ze zijn altijd betrokken bij hun leerlingen en vinden het belangrijk dat je goed en veilig leert autorijden. Ook wisten ze mij altijd te motiveren als ik er zelf geen vertrouwen in had. Ik zou deze autorijschool dan ook zeker aan iedereen aanraden!

Demi Siep
Echt een superleuke rijschool! Goede instructeurs zowel gert als mariska! Super leuke lessen gehad echt om aan te raden, bedankt voor de lessen.

Iris Verbaas
Enorm leuke en leerzame lessen gehad bij zowel Gert als Mariska. M’n tussentijdse toets gehad wat een fijne ervaring was en vervolgens examen gedaan en in 1 keer geslaagd!

Sanne Veerman
De 36 lessen die ik bij Gert, Mariska, Guus en Kees gereden heb, heb ik als heel leuk en leerzaam ervaren. Het fijne aan de afwisseling van de instructeurs vond ik dat ze net allemaal iets anders zagen of iets net wat anders uitlegde. Ik heb heel wat gezellige autokletsuurtjes achter de rug en ook nog eens mijn praktijk in een keer gehaald!

Sieme Martens
Vanaf het begin veilig onder de vleugels genomen naar uiteindelijk mijn eigen rijbewijs op zak. Zowel bij Mariska als bij Gert gelest, persoonlijk erg veel aan gehad. Je krijgt daardoor nieuwe invalshoeken om jezelf te verbeteren. Ze zetten echt de honderd procent in voor je, dat heeft er voor gezorgd dat ik nu veilig en zelfstandig kan rijden. Heb tijdens mijn lessen het erg gezellig gehad maar ook de benodigde informatie gekregen en verschillende situaties ervaren. Heel dankbaar voor de lessen en zeker de juiste keus geweest om bij hun mijn rijbewijs te halen!

Loy Hamelinck
Ik heb een hele positieve ervaring gehad. Er wordt op een rustige en educatieve manier instructies gegeven tijdens de rijlessen. Ze geven goede begeleiding en hebben vertrouwen in je in momenten wanneer jij dat zelf niet hebt. Er wordt geluisterd naar jou wensen en die worden meestal ook na geleefd. Ze hebben mij geleerd om zeker achter het stuur te zitten en daardoor veilig en goed te kunnen rijden.

Dominique Janssens
Ik kan de autorijschool Gert Doek zeker aanraden! Ik heb alle rijlessen naast super leerzaam ook als erg gezellig ervaren. Vol trots kan ik dan ook nog eens zeggen dat ik in één keer ben geslaagd!

Marco Rath
Bij een andere rijschool wist ik na drie lessen: dit gaat ‘m niet worden... Daarna bij Gert gaan lessen, en dat was zeker geen verkeerde keuze! Lessen waren altijd gezellig, maar wanneer het nodig was werden moeilijke situaties soms wat uitgebreider, maar soms ook met een simpel ‘normaal doen!’ besproken. Deze rijschool is zeker aan te raden! Gert, hartstikke bedankt voor de leuke en leerzame lessen!

Anouk van Essen
Gezellig, leerzaam, goede communicatie. Ik beveel deze rijschool aan iedereen aan. Gert en Mariska bedankt voor jullie leuke en leerzame lessen!

Gideon Dirkzwager
Heb het altijd naar mijn zin gehad bij rijschool gert doek, ik had erg weinig vetrouwen of ik mijn herexamen zou halen maar met een beetje motivatie van vrienden en gert doek is het toch gelukt. Bovendien zijn ze erg flexibel.

Iris van Vark
Van de week in één keer geslaagd voor mijn rijexamen! De lessen hier worden goed geregeld. Ik heb zowel bij Gert als Mariska gelest, beide gezellige mensen met veel geduld. Deze rijschool is zeker een aanrader!

Felice van der Lans
Hele leuke lessen gehad, en met 23 lessen in één keer geslaagd! Grote complimenten gehad van de examinator voor mijn examenrit. Super bedankt Gert en Mariska voor de leuke en leerzame lessen!

Annika Buckley
Mijn naam is Annika en ik heb gelest bij Gert Doek. Ik ben zelf in 1 keer geslaagd en dit kan alleen maar door de goede lessen komen!
Ik ben erg tevreden met hoe de lessen werden geregeld en gehouden. De lessen duurden precies lang genoeg en ook ondanks dat het allemaal wat anders werd door corona, was alles netjes geregeld. Ik leste wel vaker bij Guus, dit vond ik leuk en leerzaam. Het was fijn om af en toe ook les van iemand anders te krijgen, zo lang er niet te vaak gewisseld werd.
Ik zou het zeker aan iemand anders aan te raden om hier te lessen

Lize Berendrecht
De lessen bij Gert en Mariska waren altijd erg gezellig en leerzaam! Ook zijn ze erg betrokken met hun leerlingen! Gert en Mariska heel erg bedankt voor de leuke een leerzame lessen en ik zal deze rijschool zeker aanraden aan anderen!

Daimy Metheuver
Ik kan iedereen deze rijschool aanraden! Naast dat ze je enorm vertrouwen geven en goed voorbereiden was het ook altijd gezellig. De lessen waren zeer leerzaam, en er wordt eerlijke en fijne feedback gegeven waar je direct iets mee kan. Ik was altijd heel erg zenuwachtig maar Gert en Mariska wisten mij veel vertrouwen te geven waardoor ik in 1x geslaagd ben! Bedankt voor alles!

Lotte Buizer
Ik heb het altijd erg naar mijn zin gehad bij de rijlessen van Gert, Mariska en Kees. Ik raad deze rijschool zeker aan!

Isabel de Jong
Voordat ik bij autorijschool Gert Doek kwam heb ik 6 keer examen gedaan bij een andere rijschool. Totdat mijn examinator de 6e keer aangaf dat ik naar een ander rijschool moest, omdat ik het op deze manier niet ging halen. Gert Doek is mij toen aangeraden door het CBR Barendrecht. Ik was de eerste 6 keer te gestresst voor mijn examens, omdat ik me niet goed voorbereid voelde, waardoor ik eigenlijk niet veel kans had om te slagen. Bij mijn proefles zei Mariska gelijk al dat mijn basisvaardigheden niet goed waren. Mijn bediening was niet goed aangeleerd. Mariska heeft toen gelijk al mijn stress weggenomen en mij vertrouwen gegeven dat ik het wel kon en dat ze me ging helpen. Mariska en Gert hebben mij direct de kans gegeven om zoveel mogelijk te lessen en zo snel mogelijk mijn rijexamen te doen. Ik heb hier in 16 lessen volledig opnieuw leren autorijden en daarbij ook volledig zelfvertrouwen gekregen in mijn rijden, wat ik daarvoor niet had. Ook is Mariska mij gaan trainen op hardop denken, waardoor ik tijdens mijn examen alleen bezig wat met wat ik zag en niet meer met mijn stress en de persoon naast mij. Hierdoor heb ik een goede prestatie neer kunnen zetten en in 1 keer bij Gert Doek mijn rijbewijs gehaald. Het hielp ook dat mij het gevoel gegeven werd dat er de tijd voor me werd genomen en echt werd gelet op wat ik in de les deed waardoor ik feedback kreeg waar ik iets mee kon. Een goede rijschool is echt de key voor het halen van je rijbewijs. Ik ben jullie heel dankbaar voor alles en ik raad jullie graag aan!

Cato Verhoeff
Ik heb de lessen bij Gert Doek naast leerzaam ook als heel gezellig ervaren. Het was fijn dat hij zich erg inzette voor zijn leerlingen om hen zo snel en goed mogelijk hun rijbewijs te laten halen.

Daimy van Oudheusden
Ik ben vanaf een andere rijschool bij gert doek terecht gekomen. En heb er een hoop dingen geleerd wat ik verkeerd of niet aangeleerd had gekregen bij de vorige rijschool. Heb met heel veel plezier en motivatie de rijlessen gevolgd. Zou het zeker aanraden!

Sanne van der Hoek
Ik heb erg genoten van de rijlessen. Doordat er meerdere instructeurs aanwezig zijn, leer je auto rijden op verschillende manieren. Wat ik erg fijn vond was dat de instructeurs erg geduldig waren en alles meerdere keren probeerde uit te leggen. Ik kijk terug op een goede en leerzame tijd

Annemarie de Jong
De lessen bij Gert Doek zijn goed geregeld. Iedere week 1x anderhalf uur les. Gert en Mariska hebben mij goed voorbereid op de tussentijdse toets en het examen. Ook waren de lessen hartstikke gezellig en niet te overhaast. Als je iets niet begreep deed je het gewoon zo vaak tot het lukte! Daardoor heb ik mijn rijbewijs ook in een keer gehaald. Bedankt voor de fijne lessen en ik zal zeker deze rijschool aanraden aan anderen.

Brent
Rijschool Gert Doek kan ik iedereen aanraden. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald en heb van zowel Gert als Mariska hele leerzame, leuke en gezellige rijlessen gehad. Ik zeg: Meld je aan!!

Lynn van de Panne
Mijn ervaringen bij de rijlessen van Gert en Mariska waren altijd leerzaam maar vooral ook leuk. Ze nemen de tijd voor je en zijn altijd heel behulpzaam. Ze leggen alles duidelijk uit en lessen inplannen gaat altijd heel makkelijk. Je bent altijd goed op de hoogte. Kortom, ik raad deze rijschool zeker aan en ik wil Gert en Maris bedanken voor alle gezellige lessen!

Joël Hitzert
Ik heb mijn rijbewijs gehaald bij rijschool Doek, ik heb dit goed ervaren. Goede instructeurs en communicatie. Ik raad rijschool Doek zeker aan!

Jilles Bouter
Na een mislukte poging bij een andere rijschool, enkele jaren geleden, bij rijschool Doek uitgekomen. Lekker in de buurt! Vanaf de eerste les erg naar mijn zin gehad. Ze leggen het in jip-en-janneke taal uit, zijn heel begripvol, maar zeggen ook wanneer je effe ‘gas bij’ moet geven. Maris, bedankt voor de lessen, super veel aan gehad! Gert, bedankt voor je inzet en het snelle plannen van examens. Kunnen andere rijscholen een voorbeeld aan geven denk ik zo!

Zoë van der Plank
Ik wil Gert en Mariska super erg bedanken voor alle leerzame lessen! Ze hebben mij leren autorijden op een hele veilige maar ook leuke manier. Naast dit gaat het inplannen van lessen altijd heel fijn en wordt alles prima voor je geregeld! Ik raad deze rijschool zeker aan!

Martine Verhoeven
Leuke instructeurs, je leert veel van hun. Leuke mensen. Helpen je als je iets moeilijk vind.

Emily van Steenselen
Ik ervaarde mijn rij tijd bij Gert en Guus als zeer prettig! Het geschreeuw van Gert leerde me veel dingen af die ik der voor had geleerd van een andere rijschool, Guus Guus was gewoon chill ga maar rijden en doe iets.
Ik raadt deze rijschool zeker aan, als het niet voor hun was geweest had ik me rijbewijs nog niet gehad! Ze hebben me echt geholpen!

David Stoffels
Heel veel gelachen tijdens het lessen door. Wat ik zelf heel belangrijk vind want daardoor voel je je al gauw op je gemak. Naast het gelach ook serieus geweest wat ook niet altijd slecht is ;). Zeer leerzaam, en alles snel en top geregeld!

Isa Smaal
Mijn rijles ervaringen bij Mariska en Gert zijn heel erg tevreden, ze geven namelijk heel erg persoonlijk gericht rijles wat voor mij heel erg fijn was. Ook was ik heel tevreden over de motivatie die ze je geven, bijvoorbeeld je had even geen zin of je zat er even doorheen. Ze weten je altijd wel weer op te peppen en door te laten gaan, Mariska en Gert super bedankt voor de leerzame, gezellige rijlessen!

Stan Jongenotter
Rijschool Gert Doek is echt een aanrader. Je hebt te maken met drie hele gezellige en leuke instructeurs die je alle drie persoonlijke aandacht geven. Ze begeleiden je heel goed tijdens het lessen. Ik heb het als prettig ervaren met drie verschillende instructeurs, omdat ze toch wel een eigen manier van lesgeven hebben.
Je kan ook prima afspraken maken over de tijd en plaats van ophalen en ze zijn altijd op tijd. Echt een goede rijschool!

Youp van den Berg, 3 februari 2020
Super gezellige en leerzame lessen gehad met Gert. Zeker een aanrader. Bedankt voor alles!

Britt Hendriks, 29 januari 2020
Ik heb alle rijlessen ontzettend veel geleerd, zowel bij Mariska als bij Gert. Altijd gezellig, ander half uur lessen is daardoor zo voorbij. Elke fout wordt goed uitgelegd, waardoor je er weer veel van leert. Ondanks de zenuwen voor het examen, stelden ze me echt op mijn gemak.
Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen!

Renske Spaanderman, 11 januari 2020
De lessen bij Gert en Mariska waren altijd erg gezellig en natuurlijk leerzaam! Ik zag er dan ook nooit tegen op. Voor het praktijkexamen was ik erg zenuwachtig, maar doordat ze de ergste zenuwen konden wegnemen, ben ik in 1x geslaagd! Gert en Mariska heel erg bedankt!

Ilse Douw, 7 januari 2020
De lessen van Gert en Mariska zijn heel leerzaam en gezellig, ik ben in 1 keer geslaagd!
Ik zou deze rijschool zeker aanraden, je leert op een leuke manier goed autorijden.

Fleur de Grauw, 3 januari 2020
Een super rijschool! Het was altijd super gezellig in de auto, lekker aan het zingen. Ik heb heel veel geleerd en daarom raad ik het ook iedereen aan. Gert super bedankt !

Valentijn Brugts, 3 december 2019
Top lessen gehad. Had een pauze van een jaar en een week, na die pauze 8 lessen gehad en bij m’n eerste praktijkexamen direct geslaagd.

Sander Vat
Positieve ervaring gehad. Door op een leuke manier overal op te blijven hameren (wat soms zeurderig overkomt) leer je fantastisch autorijden. Elke week met een glimlach in- en uitgestapt. Hij laat je niet gaan voordat je goed kan autorijden en doet er alles aan om je dit op een leuke manier bij te brengen. Uitermate tevreden.

Amarence Van Der Hoek
Ik heb de lessen met Gert en Mariska altijd erg leerzaam en gezellig ervaren. Ik leste vaak samen met een vriendin en met het plannen van deze lessen waren ze altijd erg flexibel. Ik ben erg goed voorbereid op mijn examen en ben ik 1x geslaagd. Bedankt Gert en Mariska!

Sofie Groenendijk
De rijlessen van Gert en Mariska heb ik altijd als erg leuk en leerzaam ervaren! Ze hebben veel geduld en proberen er elke les weer wat gezelligs van te maken. Ook met het inplannen van de lessen zijn ze erg flexibel. Ik zou het aan iedereen aanraden! Heel erg bedankt!

Britt Neeleman
Ik raad Autorijschool Gert Doek zeker aan! Ik heb er even over gedaan maar ook ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijexamen. Mariska en Gert waren al die tijd erg lief en geduldig en ik wil ze van harte bedanken!

Merel Verhoeven
Het lessen bij Gert en Mariska was erg gezellig. Ik heb er veel geleerd, een echte aanrader!

Esther van der Meer
Mijn naam is Esther van der Meer en ik heb in totaal 3 lessen gehad bij Gert Doek, vlak voor mijn 3e praktijkexamen. Volgens mijn vorige instructeur was de kans op slagen klein voor mij. Gert heeft mij in die 3 lessen onwijs veel geleerd en klaargestoomd voor het examen. Hij is hele goede en motiverende instructeur die ik voortaan aan iedereen aan zal raden.

Rikki Hofmeester
Van de week ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb de rijlessen bij Gert en Mariska altijd heel gezellig en leerzaam ervaren. Ook verliep het inplannen van de lessen altijd heel goed. Gert en Mariska, super bedankt!

Jordy van Essen
Ik heb het enorm naar mijn zin gehad, elke les weer. Altijd wel in voor een praatje, maar niet constant, wat voor mij erg prettig was.
Als er meningsverschillen waren (wat betreft autorijden) werd daar altijd voldoende aandacht aan gegeven en werd er duidelijk uitgelegd waarom iets niet goed was. Als je ergens de mist in ging dan was het geen kort antwoord van “Ja dit gaat niet goed, doe het zo.” Maar werd er verteld waarom het niet goed ging en wat je er in het vervolg aan kon doen om dit te voorkomen.
Ook zijn Gert en Mariska heel supportive als het gaat om afrijden en je bent zenuwachtig. Verder doen ze er echt alles aan om jou op je gemak te voelen.
Ik beveel deze rijschool aan iedereen aan die zijn autorijbewijs wil halen :-)

Anna Smit
Hele leuke lessen gehad bij Gert en Mariska. Binnen 25 lessen hebben ze me aan mn rijbewijs geholpen. Enorm gelachen en hele fijne mensen. Bedankt!

Donatella Streefkerk
Deze week in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Het waren leerzame, leuke en gezellige lessen. Alles werd duidelijk uitgelegd en ze nemen de tijd voor je als je iets niet goed begrijpt. Ze doen er alles aan om jou op je gemak te stellen en veilig de weg op te sturen.
Heel erg bedankt Gert en Mariska, ik raad jullie bij iedereen aan!

Kim Kruithof
Ik heb altijd hele leuke en leerzame lessen gehad bij Gert en Mariska. Het inplannen van lessen gaat altijd in goed overleg en er word altijd rekening gehouden met de leerling. Het autorijden voelt snel vertrouwd! Echt een aanrader.

Heime 't Hart
Ik heb een hele leuke en vooral leerzame tijd achter de rug bij Gert en Mariska! Naast dat ze hun lessen en instructeur proberen aan te passen aan de leerling, waren ze ook nog eens heel flexibel met het indelen van de lessen. Hierdoor kon ik de rijlessen perfect combineren met school en werk! Bedankt voor de lessen en voor toekomstige leerlingen, succes!

Demi Bravenboer
Ik heb altijd met veel plezier bij Gert en Mariska gelesd. Buiten dat het leerzame lessen waren was het ook altijd gezellig.

Romy Brouwer
Zojuist in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik wil Gert en Mariska bedanken voor de leuke en gezellige maar ook leerzame lessen.

Haico Boer
Vanaf het begin af aan had ik een goed gevoel bij de rijlessen. Bij de eerste lessen laat hij precies zien hoe je moet autorijden, van het beheersen van de auto tot het kijkgedraag aan toe. Ook bespreekt hij gelijk alle zwakke punten waar je als leerling aan moet werken. Het rijden zelf was erg leuk, het ging heel relaxed. Op de momenten dat het wat minder gaat bespreekt hij dus duidelijk wat er mis ging en laat gelijk zien hoe het beter kan. Op deze manier heb ik toch goed leren autorijden, dus aan zijn aanpak geen twijfel.

Beau Schuring
Tijdens mijn lessen had ik eerst Gert als rij instructeur. Hij heeft mij goed op weg geholpen met de basis van het rijden.
Na een paar lessen kreeg ik Mariska. Tijdens deze lessen heb ik de rij kunsten beter leren beheersen.
Het was altijd erg gezellig in de auto. Met Mariska had je een gesprekje over je dagelijkse leven en met Gert heb je weer de zoveelste discussie over die ene auto die je wel/niet gezien hebt.
Ik heb zelf 1 keer les gehad van Guus. Tijdens de les zongen we mee met de muziek.
Alles bij elkaar maakt dit een top rijschool!

Chloë Vreden
Vanmiddag in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen door de top lessen van Gert Doek en Mariska Doek!! Ze hebben mij super erg geholpen in alles en waren altijd meedenkend!

Mirienne Troost
Ik raad deze rijschool zeker aan! Super leuke, gezellige en leerzame lessen gehad bij Gert. Bedankt voor je vertrouwen en geduld :)

Pauline Kraaijeveld
Vandaag mijn rijbewijs in 1 keer gehaald na een aantal leuke en leerzame lessen bij Gert en Mariska! Heel erg bedankt, ik ga met vertrouwen de weg op dankzij jullie! :)

Babette Mol
Autorijschool Gert Doek is super! Gezellige, leuke en vooral leerzame lessen. Hier leer je echt autorijden, zeker een aanrader!

Esma Elmali
Vandaag in 1x mijn rijbewijs gehaald!! Met een druk dat ik mijn rijbewijs moest halen voor mijn stage, hebben Gert en Mariska mij met open armen aangenomen en mij zo goed mogelijk geholpen om dit waar te maken. Ik kan terugkijken naar leerzame en gezellige lessen! En door de goede instructies durf ik nu vol zelfverzekerdheid de weg op te gaan! Met dank aan deze top rijschool, super bedankt!

Lisanne van Sluijs
De lessen waren altijd erg leerzaam en gezellig. Ook geven ze les op de manier die bij jou past, wat erg fijn is. Verder is de planning altijd goed geregeld en kun je vaak gewoon rijden wanneer je aangeeft. Nu kan ik met trots zeggen dat ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald heb!
Gert, Mariska en Guus hartstikke bedankt voor de leuke leerzame maanden!!!

Jari Jabaaij
Ik heb de rijlessen prettig ervaren! En het inplannen verliep altijd heel soepel tussen mij en Gert over waar ik opgehaald moest worden etc. (met Mariska nooit problemen gehad). Ik had het altijd/vaak gezellig en veel gelachen. Gert, Maris en Guus hartstikke bedankt!

Dave Troost
Zelf ben ik begonnen bij een andere rijschool en heb toen de overstap gemaakt naar Gert Doek. Gert heeft mij erg geholpen met handige tips die ik daarvoor nooit gehoord had. Deze tips hebben mij uiteindelijk erg geholpen om zo mijn rijbewijs te halen. Ook waren de lessen altijd prettig en gezellig.

Lise van Wijk
Ik heb de lessen als heel prettig ervaren en er veel van opgestoken. Alle punten werden altijd heel duidelijk uitgelegd. Ik heb afgewisseld van Gert en Mariska en dat beviel me heel goed. De een ziet net weer iets anders dan de ander.
Super bedankt!

Samira van Deuren
In juni kon ik eindelijk beginnen met het behalen van mijn rijbewijs, ik ben toen naar Gert en Mariska gegaan. Ik heb 3 maanden bij Gert en Mariska gelest. In totaal 20 lessen, en ben in 1 keer geslaagd! Echt een top rijschool! Dus als je een goede rijschool zoekt, ga vooral naar deze rijschool! Echt een aanrader. Het is nooit saai, je leert ontzettend veel, het inplannen van de lessen werd altijd op tijd en duidelijk doorgegeven en boven dat het zijn fantastische mensen! Dus Gert en Mariska, hartstikke bedankt voor alle gezelligheid en de super goede en leuke lessen!

Jeanine Vat
Bij deze rijschool ben je een persoon en geen nummer. Gert en Mariska doen hun uiterste best om zich zo goed mogelijk af te stemmen op de leerlingen. Dit heb ik erg gewaardeerd. Ze maken tijd voor je en geven je de ruimte om in je eigen tempo te leren. Je word goed voorbereid op het examen waardoor je weet wat je kan verwachten.

Marline Hitzert
Goeie rijschool en leuke lessen gehad, in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs!

Shannon Janssen
Ik ben hier erg goed geholpen met mijn autorijlessen. Gert en Marissa paste hun manier van lesgeven erg goed op mij aan en dat heb ik al heel aangenaam ervaren. Het waren gezellige, maar vooral leerzame lessen!

Aliene Vlot
Tijdens de lessen van Gert en Mariska kon ik in mijn eigen tempo leren. Ook waren de lessen altijd gezellig.

Willianne Oudijk
Ik kijk met heel veel plezier terug op mijn autorijlessen bij Gert en Mariska. Het was altijd heel erg gezellig in de auto en je leert goed en snel rijden.

Ilke Odijk
Ik vond de rijlessen bij gert en mariska zeer leerzaaam en keek er altijd naar uit.
Ben nu zeer blij dat ik in 1 keer mijn examen heb gehaald.
Bedankt!

Raymond Buitendijk
Ik heb het altijd super leuk gevonden om bij Gert & Mariska in de auto te zitten!! Je leert snel en wat je leert is goed.

John Reinsma
De lessen bij Gert Doek zijn altijd gezellig. Je kan altijd gezellig praten en daarnaast leer je tijdens de lessen heel veel. Kort samengevat is dit dus een uitstekende rijschool waarbij ik in 1x mijn rijbewijs gehaald heb

Jana van Workum
Na al bij een andere rijschool gelest te hebben en drie keer gezakt te zijn voor het Autorijbewijs examen, zat de moed in mijn schoenen. Bij Gert en Mariska heb ik zulke fijne lessen gehad dat dit zelfvertrouwen weer gegroeid is! Ik vond vooral de duidelijke uitleg en het veilige gevoel in de auto super fijn. Gert en Mariska zorgen ervoor dat je ontspannen leert auto rijden.

Arie Quist
De lessen van Gert en Mariska waren altijd erg leerzaam en gezellig. Je wordt erg goed voorbereid op het examen. Echt een aanrader dus!

Delano Wolff
De lessen van Gert en Mariska waren altijd leerzaam en plezierig. Ook al had je een mindere dag ze zorgden er toch voor dat je de volgende les weer op je gemak in de auto zat. Daarnaast vond ik het zeer fijn dat je in de week richting je praktijkexamen al je vragen kon stellen en dat ze genoeg tijd voor je hadden. Je komt op tijd aan bij het CBR en dat zorgt ervoor dat je heel ontspannen je examen in gaat. Kortom, wat een TOP rijschool.

Wim van der Hoek
Ik wil Mariska en Gert heel erg bedanken voor de leuke en leerzame lessen! Ik raadt deze rijschool zeker aan, ik kreeg van beide erg fijn les.

Hanne van Keulen
Ik kan deze rijschool enorm aanraden, ik ben enkel positief. Je leert op een goede, fijne manier rijden, de omgang en het contact met Gert en Mariska is erg fijn en gezellig, ze laten je op je gemak voelen, het inplannen van de lessen gaat heel soepel en heel erg op maat en naar wens. Ik had geen andere rijschool gewild en stiekem vind ik het zelfs jammer dat ik geen rijles meer heb. Ik heb niet alleen vol vertrouwen leren rijden (vertrouwen dat ikzelf niet altijd had, maar wel van hun kreeg), maar ook een hele fijne tijd tijdens al mijn rijlesuren gehad!

Sofie van der Kruijs
De rijschool is zeker aan te raden!! Het was altijd gezellig en natuurlijk leerzaam bij Gert en Mariska.Ze nemen goed de tijd voor je en leggen alles super goed uit. Als je het niet goed doet was het ook niet erg en konden we er vaak om lachen. Ook is het erg fijn dat je 1,5 uur lest zo leer je nog meer. Het is een goede en leerzame rijschool en lachen hoort er ook bij!

Ashley Spierings
Vandaag in 1x geslaagd voor de praktijk. Yess!!
Je wordt super goed begeleid met lessen. Ze nemen de tijd om dingen uit te leggen en zijn erg rustig. Altijd een gezellig praatje in de auto met zacht de radio op. Relaxt, ontspannen, gezellig en leerzaam!

Eline Koster
De lessen bij Gert en Mariska heb ik als heel leerzaam, leuk en gezellig ervaren. Het inplannen van de lessen gaat soepel, je laat weten welke tijden/data je kan en Gert doet zijn uiterste best om je minimaal 1x per week te laten lessen. Bovendien kan je de locatie van ophalen en afzetten zelf bepalen. Super handig, want mijn schoolrooster verschilt per week. Gert en Mariska zijn ook altijd perfect op tijd. Na iedere les keek ik alweer uit naar de volgende. Al met al een fijne rijschool, die ik iedereen zou aanbevelen.
Gert en Mariska bedankt!

Ramon van Aert
De lessen bij Gert en Mariska waren altijd erg leerzaam en bovendien gezellig. Op een voor jou passende manier word het rijden aangeleerd. Ook het inplannen van rijlessen verliep altijd soepel en flexibel. Kortom, een erg fijne rijschool. Gert en Mariska, bedankt!

Desley van den Boogard
Ik heb altijd hele fijne lessen gehad bij zowel Gert als Mariska. Ze kunnen alle 2 streng zijn, maar wel op een goede manier zodat jij er wat van leert. Ze nemen beide ook de tijd om jou alles goed aan te leren, ook al duurt het wat langer voor je het door hebt. Het inplannen van jouw lessen verliep ook altijd prima. Dit gaat altijd in overleg en zij proberen altijd te zorgen dat je kan lessen op de uit jouw uitgekozen tijden en dagen.

Vicky Spaanderman
Beginnen met rijles is spannend maar bij Gert en Mariska hoef je echt niet bang te zijn om achter het stuur te gaan zitten. Ze zijn allebei heel behulpzaam en heel gezellig. Elke les is leuk, maar er wordt ook serieus lesgegeven. Je leert erg veel in een les van 1,5 uur!
Het is fijn dat Gert en Mariska allebei lesgeven want er wordt gekeken welke instructeur het beste bij je past, zodat je tijdens de lessen op je gemak bent. Ook kan je elke week lessen zodat je in het ritme van autorijden blijft.
Ik heb het lessen bij autorijschool Gert Doek heel leuk en gezellig gevonden! Ik wil Gert en Mariska bedanken voor de super goede lessen, want ik ben niet voor niks in één keer geslaagd!!

Ileen den Tuinder
Zowel bij Gert als bij Mariska heb ik hele leuke, gezellige en leerzame lessen gehad. Ik voelde me altijd op mijn gemak tijdens de lessen. Het inplannen van de lestijden gaat altijd in overleg en ze doen hun uiterste best om je te laten lessen op de door jouw gewenste dag en tijd. Ook komen ze altijd exact op tijd voorrijden. Ik ben heel blij dat in voor deze rijschool heb gekozen. Dit alles als resultaat: in één keer geslaagd!
Gert en Mariska, nogmaals bedankt voor de leuke rijlessen!

Gijs van Beek
Ik heb altijd erg leerzame en gezellige lessen gehad bij Gert en Mariska. Zowel Gert als Mariska waren altijd stipt op tijd voor de afspraken en ik kon ook goed merken dat ze het beste voor hun leerlingen voor hebben. Ondanks dat ik niet in 1x ben geslaagd, merkte ik wel dat het algemeen bekend is dat bij deze rijschool de examenkandidaten altijd goed worden voorbereid op het examen. Bovendien is er altijd een goede communicatie geweest wat betreft de tijden wanneer ik moest rijden. Ik ben blij dat ik heb gekozen voor deze rijschool.

Julia Bijl
Ik heb 40 lessen bij Gert doek gehad, en ben vandaag geslaagd. Ik vond het rijen aan het begin altijd heel spannend, maar ben hier goed in begeleid en geholpen. Verder vond ik het rijen altijd gezellig.

Mylene van Veen
Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad en het is zeker een aanrader voor andere om bij Gert en Mariska te gaan lessen. Je kan gezellig met ze praten en als het moet, zullen ze ook streng zijn maar dat hoort erbij. Heel erg bedankt voor alles!

Maaike van der Vorm
Ik vond het altijd leuk om in de auto te stappen bij Gert en Mariska!
Beide zijn altijd vrolijk en geïnteresseerd, maar ook heel duidelijk en geduldig. Als je wil kan je tijdens een les 10 keer opnieuw parkeren of meerdere keren de snelweg op om extra te oefenen, dat maakt hen niet uit. Ze zullen je altijd motiveren, hebben vertrouwen in je en stellen je gerust als je iets spannend vindt. Ik heb mij altijd veilig en op mijn gemak gevoeld in de auto!

Iris Visser
Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad bij zowel Gert als Mariska in de auto! Beide instructeuren waren altijd scherp en ik heb alle uitleg altijd als heel duidelijk ervaren. Veel variatie in de routes en bestemmingen vond ik ook erg fijn! Gert en Mariska, bedankt voor alle lessen!

Teri Dam
Mariska en Gert zijn beide hele gezellige en vrolijke rij-instructeurs. De lessen waren super leerzaam, en ze passen het ook goed aan op het niveau dat je nodig hebt!

Fu-sang Pott
Ongeveer een half jaar heb ik rijles gehad bij Gert Doek. De lessen waren leerzaam, maar ook erg leuk. Iedere week keek ik weer uit naar de 1,5 uur dat ik mocht rijden.
Het inplannen van de lessen gaat heel flexibel. Wanneer het (school)rooster van de aankomende week bekend is, stuur je dat door naar Gert, en dan komt het vanzelf goed. Ruim van tevoren wordt aangegeven wanneer jouw rijles is gepland. Als je afgesproken hebt om 10;00 uur, zal Gert of Mariska ook 10;00 uur voor de deur staan. Altijd precies op tijd dus.
Omdat ik elke les weer wat geleerd had en lachend thuiskwam, zou ik deze rijschool zeker aanbevelen. Om te iets leren is plezier namelijk het belangrijkst!

Anne Preesman
Ik vond de lessen bij Gert en Mariska altijd erg goed. Het was vaak gezellig in de auto en ik heb ook veel geleerd. Ondanks het feit dat ik er soms zelf weinig vertrouwen in had, bleef Gert mij motiveren.

Daniel Horta
Het waren hele leerzame en gezellig lessen. Hij weet precies wat die moet doen om je op je gemak te stellen, en altijd de juiste oplossing te vinden.
Kortom het was echt super om te lessen bij Gert Doek.

Nick Barendregt
Heel erg tevreden over de lessen van Gert en Mariska! De lessen waren niet alleen leuk en gezellig, maar zeker ook leerzaam. De organisatie is heel soepel en ik keek iedere keer weer uit naar de volgende les. Bedankt voor alles, Gert en Mariska!

Sven Goud
Ik heb heel prettige lessen gehad bij zowel Gert als Mariska. Allebei streng maar op een leuke manier. Er is altijd tijd voor een geintje. Ik heb veel geleerd, ze nemen ook echt de tijd om stap voor stap je iets aan te leren en uit te leggen als het niet lukt.

Jarno Monster
De lessen bij Gert zijn voor mij erg goed geweest. Ik ben geswitcht van rijschool, waardoor ik dus bij Gert ineens een andere aanpak had. Toch resulteerde dit in één keer slagen. Ik denk dat deze rijschool een ideale balans in lesgeven heeft. Gert is meer van een harde, directe aanpak en Mariska is iets meer van de zachte, begrijpende kant.
Al met al dus erg tevreden over de lessen, het plannen van een les en ook de gezelligheid.

Matthijs van den Ende
De lessen van Gert en Mariska waren altijd gezellig en heb tijdens deze gezellige lessen natuurlijk ook veel geleerd. De anderhalf uurs lessen zijn met Gert & Mariska ook zo weer voorbij gereden, daarom wil ik Gert & Mariska graag bedanken voor de gezellige lessen.

Brian van Vliet
Supergoede autorijlessen gehad bijnautorijschool Gert Doek uit Puttershoek.
Heb in april en mei fijne leerzame lessen gehad en moest toen helaas 2 maanden stoppen omdat ik mijn elleboog had gebroken. In augustus nog 3 weken van Gert intensief les gehad en op 22 augustus in 1x geslaagd. Gert en Mariska bedankt en kan iedereen deze rijschool aanbevelen.

Amy Minnaard
Vanaf de eerste les krijg je het gevoel dat je welkom bent. Wederzijds vertrouwen zorgt al snel voor een band wat de lessen heel leuk maken. In de lessen wordt altijd een duidelijke uitleg gegeven en is er sprake van veel variatie, daardoor blijft het ook leuk om te lessen. Ik heb erg veel geleerd en heb een hele fijne ervaring met rijschool Gert Doek. Gert en Mariska nogmaals bedankt!

Fabienne Streefkerk
Heb een hele fijne en leerzame tijd gehad met lessen bij gert en mariska, altijd gezellig en veel gelachen. Heel erg bedankt voor alles!

Vera Wander
Naast de goede lessen heb ik het ook erg naar m'n zin gehad tijdens het lessen! Elke les heb ik weer wat nieuws erbij geleerd. Mariska en Gert, bedankt voor alles! :)

Thom van de Velde
Vanaf dag 1 heb ik me altijd vertrouwd gevoeld bij Gert en Mariska. De lessen waren altijd goed verzorgd. Daarnaast kon je altijd makkelijk lessen verzetten en kreeg je afwisselend les van zowel Gert als Mariska, waardoor er veel variatie was. Al met al is deze rijschool zeker aan te raden, ik kan nu veilig de weg op!

Emma Walkate
De lessen van Gert en Mariska waren erg leerzaam. Daarnaast was het ook gezellig, elke week een praatje over wat er die week gebeurt was. Iedere les heb ik weer wat nieuws bij geleerd, daarom wil ik jullie bedanken voor alle lessen.

Lianne de Haan
Deze rijschool is zeker een aanrader! Naast het feit dat de lessen altijd goed verzorgd zijn, is er elke week een plekje voor je. En als je een keer op een andere dag wil, is dat ook geen probleem. Gert en Mariska zijn altijd in voor een gezellig praatje, maar het opletten op de weg gaat natuurlijk voor! Ik wil ze hartelijk bedanken voor alle tijd, moeite en gezelligheid!

Youri Hoppema
De lessen bij Gert en Mariska waren, naast dat het gezellig was, erg leerzaam. Iedere week stapte ik met een goed gevoel de auto in. De lessen waren een goede combinatie van serieus leren autorijden en praten en lachen over de dingen die je de afgelopen week gedaan had. Kortom, ik heb er met plezier leren gelest. Gert en Mariska, bedankt!

Sander Bout
Zeker leuke en leerzame lessen gehad bij Gert Doek

Jasmijn de Jongh
Ik vond de lessen bij Gert en Mariska altijd erg fijn. Ze leren je het autorijden op de manier die bij jou past, daardoor leer je het snel en op een rustige manier. Wat ik ook fijn vond was de flexibele planning voor de lessen; als je een keertje niet kon, kon de les zo verplaatst worden. Ook bereiden ze je goed voor op het examen en ik ben dan ook in één keer geslaagd. Bedankt Gert en Mariska!

Joyce Heester
Ik heb de rijlessen bij zowel Gert als Mariska als erg prettig ervaren. Ik ben uiteindelijk ook in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen.

Merel de Vaan
Wat heb ik genoten van mijn rijlessen bij Gert Doek. Ik heb elke keer weer met plezier gereden bij Gert. Ik heb ontzettend veel geleerd op een leuke manier. Gert is heel erg goed in wat hij doet. Alles gaat in het tempo van de leerling en fouten maak je niet. Heel erg blij dat ik bij Gert gereden heb. Gert bedankt voor alles!

Samantha van der Linden
Ik kwam van een andere rijschool af maar daar wilden het niet lukken,
Heb toen Gert gebeld of ik bij hem mocht komen lessen en werd met open armen ontvangen.
Heb een super tijd gehad en super veel geleerd toch wel beetje spijt dat ik niet gelijk voor Gert had gekozen.
Inmiddels ben ik met vlag en wimpel geslaagd.
Gert is heel duidelijk en Mariska is heel rustig hele fijne mensen om mee in de auto te zitten.
Ze steunen je door dik en dun. TOP rijschool!
Gert en Mariska ik wil jullie echt bedanken voor het vertrouwen en de steun.

Desiree de la Rie
Zeker doen !!! Gert en Mariska Doek hebben mij mijn angst laten overwinnen. Ze werken heel leerling bewust en passen zich heel goed aan aan de leer behoefte van de leerlingen. Ze werken in goed teamverband waardoor ze hun leerlingen het uiterste kunnen bieden. Ook zullen ze geen overbodige lessen aanbieden en zien hun leerlingen graag op het tempo afrijden die de leerling zelf aangeeft. De rust en deskundigheid die deze rijschool geeft raad ik iedereen aan. Ook al ga je er van uit nooit je rijbewijs te halen zoals ik. Met angst en onervaren in een auto ging ik mn lessen volgen bij Gert en Mariska Doek. Met het gevolg dat ik 5 augustus 2015 in één keer ben geslaagd voor mn rijbewijs.

Sherien Valat
Ik vond de lessen super fijn bij Gert. Hij helpt je met alles waar je moeite mee hebt, ik zelf heb het lessen als een leuke en leerzame tijd ervaren! Ik wil gert doek graag bedanken voor deze ervaring! Het is een absolute aanrader om bij Gert Doek te gaan lessen!

Stefan Kerpel
Het is zeker weten een goede rijschool waar je goed en ook duidelijk uitleg krijgt. De lessen duren lang maar daar merk je niks van want met Gert Doek kan je goed lachen! Er wordt goed in stappen opgebouwd maar hij laat je wel goed zelf alles uit zoeken zodat je zelf leert rijden want zoals hij zelf zegt: ik blijf niet voor altijd naast je zitten ;)

Ziggy Bax
Gert is niet alleen vakkundig heel goed maar ook op sociaal vlak, weet precies hoe hij iemand het beste dingen kan bij brengen en weet ook wanneer het tijd is om een lolletje te maken. Over het algemeen is Gert gewoon heel goed in wat hij doet en dat maakt het niet alleen leerzaam maar ook heel leuk.

Wendy Kuijer
Vorige week heb ik voor de derde keer praktijkexamen gedaan en ben ik eindelijk geslaagd voor mijn rijbewijs!
De rijlessen waren erg fijn en leerzaam. Soms was ik een beetje koppig en probeerde ik dingen op mijn eigen manier te doen, waarna de auto weer eens afsloeg.. Gert zei dan weer: 'Mijn manier werkt veel beter!'. Vervolgens ben ik bij Mariska gaan lessen en hier kwam ik erachter dat Gert toch wel gelijk had. Hierdoor ging het lessen gelijk een stuk beter en vond ik het ook veel leuker.
Gert & Mariska, heel erg bedankt voor jullie geduld en de leerzame lessen!

Jolijn Bol
Ik ben Gert enorm dankbaar voor alle leerzame lessen die ik van hem heb mogen krijgen. De combinatie tussen lekker met elkaar lachen en serieus auto leren rijden maakte het voor mij ontzettend leuk! Bedankt voor alles, we zwaaien!

Marika Padmos
Na het vierde praktijkexamen ben ik eindelijk geslaagd voor mijn rijbewijs. Na drie pogingen bij rijschool Wolf ben ik overgestapt naar rijschool Gert Doek. Gert heeft mij in een relatief korte tijd succesvol begeleid binnen het traject waardoor ik ook binnen een maand bij hem mijn rijbewijs heb kunnen halen. Ookal waren de lessen serieus en leerzaam, ze zaten ook vol met humor waardoor er een goede balans was hiertussen. Gert bedankt, ik weet niet of ik het zonder je 'grappige' kritiek had gehaald!

Mariëlle Meijer
Gert Doek is een leuke en een leerzame rijschool, ze nemen alle punten van het autorijden goed door, en nemen daar ook de tijd voor. Als je bijvoorbeeld moeite hebt met een bepaalde onderwerp dan laten ze dat wat vaker oefen. Ze bereiden je goed voor als je de tussentijdse toets gaat doen of je examen.
Het is een leuke en een leerzame rijschool.

Pieter Schelling
Al vanaf moment 1 (het telefonische gesprek) kwamen zei zeer vriendelijk over. Hij vroeg wanneer ik mijn eerste rijles zou kunnen uitoefenen en even later kreeg ik daar al een bericht over. Ze zijn duidelijk, eerlijk en weten wat ze doen. Ook is het fijn dat ze ook persoonlijke aandacht besteden aan je in plaats van de hele rit op een tablet of een telefoon te kijken, zodat er aandacht wordt besteed aan de leerling. De foutjes die je tijdens het rijden heb gemaakt worden meerdere malen besproken/ opnieuw gedaan door middel van oefenen of rijden met de leerling, zodat het duidelijk voor je is waaraan je nog moet werken. Dat is erg prettig.
Verder zijn Gert en Mariska gewoon twee geweldige mensen waarmee je kan lachen, maar ook over serieuze onderwerpen kan praten.
Gert en Mariska nogmaals bedankt voor de bijzonder leuke tijd die ik heb gehad.

Constantijn Verplanke
Kwaliteit door ervaring, dat merk je terug tijdens de lessen die autorijschool Gert Doek geeft. Dankzij deze leuke, maar vooral informatieve lessen ben ik zowel voor mijn theorie-examen als voor mijn praktijkexamen in 1x geslaagd! De tijd en locatie kan zelf worden uitgekozen en Gert zal dan ook altijd precies op tijd arriveren. Bedankt Gert!

Sasja van der Ven
Ik heb erg genoten van de lessen bij Gert Doek. De lessen waren gezellig maar tegelijkertijd erg leerzaam. Gert en Mariska weten beide de perfecte balans te vinden tussen gezellig en leerzaam. Je kan lessen wanneer het jouw uitkomt en je zal nooit te laat worden opgehaald. Ik raad iedereen aan om bij Gert en Mariska te gaan lessen!

Koen
Ben eind oktober begonnen met lessen bij Gert en heb vandaag 12 december mijn rijbewijs gehaald met 20 lessen. Super bedankt Gert!

Aaron Nagtegaal
De lessen van Gert waren super! Tijdens de les gezellig wanneer het kan en even streng als het moet. Met succes m'n praktijkexamen de eerste keer gehaald vanmiddag. Heel erg bedankt!

Luuk Pardoen
De lessen bij Gert en Mariska waren altijd leerzaam maar zeker ook heel gezellig. Ik stapte elke week weer met veel plezier de auto in, en kwam er uit met een goed gevoel.

Louanne Notenboom
Ik ben iets na mijn achttiende verjaardag begonnen met rijlessen bij Gert Doek. Ik heb het altijd ontzettend naar mijn zin gehad en ben dan ook geen enkele les tegen mijn zin de auto ingestapt. Toen ik iets over de helft van mijn lessen was kreeg ik rijles van Mariska. Ook met Mariska heb ik het altijd gezellig gehad.
Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs en heb een hoop leuke herinneringen overgehouden aan mijn rijlessen. Ik vond het een hele fijne rijschool en zeker een aanrader!

Martine Kraaijeveld
In 10 weken en met 19 lessen in 1 keer mijn rijbewijs gehaald bij de leukste en vooral gezelligste rijschool. Door de leerzame lessen van Gert en Mariska leer je goed auto rijden. Gert en Mariska zijn een goed team en de afwisseling vond ik heel prettig. Bij allebei stapte ik elke week met plezier de lesauto in. Aan elk punt wordt goed aandacht besteed en wat veel rijscholen niet doen is de les op de snelweg! Erg leerzaam en daar ga je van durven rijden. Altijd stipt op tijd en flexibel met inplannen van lestijden die voor mij het beste uitkwamen. Gert en Mariska super bedankt en we zwaaien!

Maaike Versnel
Na 5 maanden erg leerzame en gezellige lessen heb ik mijn rijbewijs gehaald.
Door les gehad te hebben van zowel Gert als Mariska heb ik heel veel geleerd!
Wanneer het even niet wilde lukken, werd er echt de tijd genomen om het goed uit te leggen of voor te doen.
Vaak op een leuke manier waardoor het je nog beter bij bleef.
Gert en Mariska heel erg bedankt voor de gezellige lessen en jullie geduld!

Shirley van Kleef
Na een half jaar bij twee rijscholen in Den Haag te hebben gelest zonder resultaat, ben ik het maar eens in het oude vertrouwde Puttershoek gaan proberen. Gert heeft het rijden met mij bijna vanaf de basis weer opgepakt en de fout aangeleerde dingen er proberen uit te halen, waardoor het rijden meteen stukken beter ging. Naast dat de lessen leerzaam zijn, is het ook erg gezellig! De afwisseling van 2 rij instructeurs is ook prettig en flexibel qua inplannen. Na 3 maanden bij Gert en Mariska te hebben gelest heb ik nu ook mijn rijbewijs gehaald. Ik kan Autorijschool Gert Doek zeker aanraden! Thanks Gert en Mariska!

Luuk van Wingerden
Na 7 maanden lessen heb ook ik mijn rijbewijs. Altijd stipt op tijd en flexibel kwa tijden. Natuurlijk ook niet onbelangrijk is de stemming in de auto. Ook deze is top. Als je gewoon luistert naar wat ze zeggen komt het goed.
Super bedankt Gert en Mariska.

Jeffrey van der Sluis
Na 7 maanden heb ik bij Gert in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Dit komt natuurlijk door de leuke en leerzame lessen, want saai was het nooit. Als je plezier wilt krijgen in het rijden, en tegelijkertijd verstandig en goed wilt leren rijden, MOET je voor Gert Doek kiezen! Gert, bedankt!

Paul Dorst
Ik heb met veel plezier de afgelopen 6 maanden, 26 lessen in totaal, gelest bij Autorijschool Gert Doek. Ik heb voornamelijk les gehad van Gert zelf en dat is me zeer goed bevallen. Hij is altijd zeer enthousiast en vrolijk tijdens de lessen. Ik ben voor zowel mijn theorie-examen als mijn praktijkexamen in één keer geslaagd! Ik kon daarnaast altijd lessen wanneer mij dat goed uitkwam en Gert was nimmer te laat. Ik ga nu met vertrouwen het verkeer als automobilist tegemoet! Een aanrader!

Jordi de Vlieger
Bij Gert heb ik leerzame lessen gehad, en ben dan ook blij dat ik in 19 lessen mijn rijbewijs in 1 keer gehaald heb.
Gert super bedankt!!!

Koen van den Ende
Na 5 maanden leuke, gezellige maar vooral goede lessen bij Gert in één keer mijn rijbewijs gehaald. Oftewel Gert Doek is een goede rijschool waar je op een leuke en vooral goede manier je rijbewijs kan halen.

Mikal van der Raaf
Bij Gert en Mariska heb ik gezellige, leuke en leerzame rijlessen gehad, met als resultaat het in 1 keer behalen van mijn rijbewijs! Iedere week stapte ik met plezier de lesauto in, de ene keer bij Gert en de andere keer bij Mariska. De afwisseling hierin vond ik heel prettig, Gert en Mariska vormen een goed team. Als je een rijschool zoekt waar je goede, leerzame, maar ook heel gezellige lessen krijgt, zou ik zeker bij Gert en Mariska gaan lessen!

Guus Huibrechtse
Na het stoppen van mijn vorige rijschool werd mij aangeraden om bij Gert te gaan lessen.
De lessen waren altijd gezellig, waar ik zeker veel aan gehad heb is de les over de snelweg.
Ben erg blij met mijn rijbewijs. Gert bedankt.

Nadine Roza
Na 6 maanden in één keer mijn rijbewijs gehaald! Wat een super leuke, leerzame en gezellige lessen heb ik gehad bij Gert en Maris! Heel erg bedankt voor het vertrouwen en de gezelligheid. Ik raad iedereen aan om bij deze rijschool te gaan lessen!

Charlotte Spee
Super lessen bij hem gehad! Was altijd gezellig en hebben veel gelachen. Ik heb met 20 lessen mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Ik heb echt een super leuke tijd bij Gert Doek gehad!

Antonia Schipper
Dankzij de goede recensies van hier en daar ben ik gelukkig bij Gert Doek gekomen. Super gezellige en leerzame lessen met Gert en Marisca gehad. Nu van een keer geslaagd! Aan een kant ben ik blij, aan andere kant ga ik mijn coaches zeer missen. Als ik het zou kunnen overdoen, zal ik zeker alsnog voor Gert's rijschool kiezen! Hopelijk, dat mijn dochter over 16 jaar ook bij hem terecht kan. Dan ben ik er als ouder zeker van dat mijn kind veilig onder weg is!

Lars Verhagen
Ik vind het een heel fijne rijschool met een goede instructeur, die alles goed uitlegt en waar je nog mee kunt lachen ook! Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald dankzij de goede lessen van Gert.

Emma Post
Een super rijinstructeur met wie je ook nog eens kan lachen, ook kan hij vrij streng zijn als je al voor de honderdste keer dezelfde fout maakt..
ik heb het weliswaar in twee keer gehaald maar dat was zeker Doek zn schuld niet'

Giannina Streefkerk
Ik heb eindelijk mijn rijbewijs gehaald dankzij Gert. Ik heb een tijdje in een dip gezeten van ik ga mijn rijbewijs nooit meer halen... Toen ben ik bij Gert Doek terecht gekomen, Gert heeft me geholpen het vertrouwen weer terug te krijgen en nu heb ik hem eindelijk! Ik raad iedereen aan om bij Gert Doek te gaan lessen, top rijschool!

Rosanne Quist
Ondanks de vreselijke zenuwen vlak voor het praktijkexamen heb ik het toch in 1 keer gehaald! Bedankt voor de gezellige, grappige, maar zeer leerzame lessen Gert en Mariska! Jullie hebben mij laten geloven in mezelf.

Julie Meijer
Vandaag geslaagd voor mijn praktijkexamen! Super blij mee natuurlijk, maar ik heb het goed leren rijden echt geleerd bij Gert Doek. Top lessen en je leert er echt veel van! Ik ging altijd met veel plezier de auto in en dit toont gelukkig goed resultaat! Nogmaals bedankt Gert & Mariska!!

Nienke de Wit
Als je een combinatie wilt tussen plezier in het autorijden en het goed/veilig leren autorijden, dan is Gert Doek een hele goede keus. De rijlessen bij Gert waren niet alleen leerzaam, maar ook erg gezellig. Lessen was voor mij nooit vervelend, ik had er eigenlijk altijd wel zin in. Hij geeft je handige tips en een goede voorbereiding voor je praktijkexamen. Ditzelfde geldt ook voor Mariska. Als je niet zeker weet welke rijschool je moet kiezen, dan is Gert Doek een echte aanrader!

Eline Meijer
Ik heb anderhalf jaar gelest bij Gert Doek.
Zijn lessen zijn goed; je krijgt alles duidelijk uitgelegd en als je het niet begrijpt dan maakt hij een tekening en legt het je dan zo uit.
Gert zelf is heel geduldig en hij geeft je de tijd om iets goed te kunnen leren.
Als je een afspraak voor een les heb afgesproken dan komt hij je netjes op tijd ophalen en als hij later komt stuur hij je een sms of een app.

Marieke Kajim
Ik heb mijn rijbewijs in 7 maanden, in 1 keer gehaald. Dit komt door de fijne lessen van Gert en Mariska. Gert heeft me veel zelfvertrouwen gegeven op de snelweg. Gas, gas en nog eens gas! Het is een super rijschool en daarom aan te raden voor iedereen.

Paul Wols
Bij Gert in de auto was het altijd erg gezellig en heb ik veel gelachen. Maar hij is niet alleen heel gezellig, maar kan (mede door zijn ervaring) ook erg goed les geven. Hij kan dan ook heel duidelijk uitleggen waar de fouten zitten en hoe het daarna beter kan. Door de goede lessen van Gert ben ik in één keer geslaagd!

Petra van den Berg
In Februari begonnen en 6 maanden later in het bezit van mijn rijbewijs. In 1 keer geslaagd op 47 jarige leeftijd. Ik kan het nog steeds niet geloven. De lessen waren gezellig, hele gesprekken hadden we, maar bovenal heel leerzaam. Ik heb bij Mariska zoveel vertrouwen gekregen. Gert was er om me weer met beide benen op de grond te zetten en scherp te zijn voor het examen. Dat heeft goed uitgepakt. Gert en Mariska ik vind ze een top koppel.

Barbara Smit
Nu 1 week in het bezit van mijn rijbewijs.
Had ik nooit gedacht op mijn 41ste !
Vaak begonnen maar nooit afgemaakt tot ik Gert Doek belde en een afspraak maakte.
Ik was erg zenuwachtig maar dat kwam al snel goed. Na een paar lessen begon ik het zelfs leuk te vinden.
Daarna bij Mariska gaan rijden en buiten dat het erg gezellig was, geeft ze goed les en gaf ook zij me een goed gevoel!
Ben de 2e x geslaagd.
De meeste zeggen je hebt het zelf gedaan maar ik kan zeggen dat ik zonder Gert en Mariska nu echt mijn rijbewijs nog niet had gehad!

Kevin den Hartigh
Ik heb gert ervaren als een goede leraar. Aangezien hij al jaren in het vak zit ziet hij tijdens het lessen precies waar dingen fout gaan en dus waar je in het vervolg op moet letten. En daarbij komt dat je ook met Gert kan lachen waardoor het lessen leuk blijft.

Juliëtte Lefèvere
Een super rijschool! 12 september 2011 begonnen met lessen en 4 maanden later m'n rijbewijs... Ik raad jullie bij iedereen aan.

Jasmijn Valkenburg
Ik stapte altijd met veel plezier de auto in om weer een ritje te maken door Rotterdam en omstreken.

Stefan Frerichs
Ik heb een erg korte maar leuke lestijd achter de rug gehad met Gert met als afsluiting een rit in zijn eigen auto tijdens de limoparade van het Aquagala! Leuke noemswaardigheid is dat er op mijn 'pleintje' in Puttershoek 7 mensen in één keer geslaagd zijn bij Gert.

Susan van Dueren den Hollander
Lessen met de naam 'Gert Doek' op de auto, het kan niet mooier. Best vaak hoor je verhalen van kinders die het lessen maar saai vonden en zo snel mogelijk willen slagen. Nou bij Doek gegarandeerd niet (eerste keer afrijden heb ik expres verpest, wilde nog niet weg natuurlijk). Ik heb een heel gezellige tijd gehad met Gertje in de auto. Natuurlijk veel geleerd, maar dit werd (bijna) nooit saai. Elke les heb ik heel veel gelachen om onze zo goede verhalen. Kansloooos haha. Als je een goede balans zoekt tussen lachen gieren brullen en perfect leren rijden, ga dan voor de leukste rijschool van de Hoeksche Waard: Gert Doek. Groetjes de inmiddels geworden taxi/koerier/Bob Suus

Leon van der Stel
Tijdens rijlessen van Gert Doek leer je vooral heel goed rijden, maar heb je ook altijd erg veel plezier. Rijschool Gert Doek is voor iedereen in de hoekse waard en omstreken dus een echte aanrader!