Uw rijles

Rijlessen worden door Gert & Mariska over het algemeen gegeven aan inwoners van de Hoeksche Waard (Puttershoek, Maasdam, 's-Gravendeel, Oud-Beijerland, Numansdorp, Mijnsheerenland, Heinenoord, Klaaswaal, Westmaas en andere dorpen). Door de jaren heen hebben echter ook al diverse lessanten van buiten de Hoeksche Waard hun B-rijbewijs gehaald.

De eerste rijlessen worden gegeven binnen de Hoeksche Waard. Van de 'echte' beginners die nog geen meter hebben gereden tot mensen die slechts een paar lesjes nodig hebben om af te kunnen rijden; het kan allemaal.
Al vrij snel rijdt de leerling al op de snelweg. Lessen worden dan veelal gegeven in de omgeving Rotterdam/Barendrecht. Ook wordt er vaak een 'snelwegles' gegeven, waarbij de leerling de hele rijles op de snelweg rijdt.

Voor veel leerlingen is elke rijles weer een plezier. Het betekent niet alleen leren rijden, maar ook zeker 90 minuten lang gezelligheid in de auto.

Wanneer de leerling verhinderd is kan hij dit tot 24 uur van tevoren aangeven zodat er een ander moment in de week afgesproken kan worden.